Seinäjoen seurakunnan leirikeskukset

Honkiniemi tarjoaa tilaa toimia ja temmeltää!

Honkiniemi on mainio paikka yöpyä luokkaretkellä, järjestää leirikoulu tai viettää toiminnallinen päivä monipuolisten aktiviteettien parissa. Rauhallinen sijainti tuo turvallisuutta ja monipuoliset tilat ja aktiviteetit mahdollisuuksia onnistuneeseen leirikouluun. Voitte suunnitella leirinne ohjelman hyödyntäen alueemme aktiviteetteja vapaasti! Autamme mielellämme suunnittelussa – joten kysy rohkeasti lisää!

Honkiniemessä on tilaa isommillekin koululaisryhmille. Talviaikaan käytettävissänne on 84 vuodepaikkaa ja muulloin 126.Meille voitte tulla retkelle koko päiväksi tai viipyä vierailulla, vaikka useamman yön! Majoittuminen vuodenajasta riippuen 4-5 hengen rivitalohuoneissa sekä 7 hengen leirimökeissä, joissa kaikissa omat sisäänkäynnit ja varustuksena wc /suihku. Opettajien majoitus 1-2 hengen huoneissa. Keittiömme emännät valmistavat maukasta kotiruokaa, joten meille voitte tulla aamiaismajoitukseen, puoli-, tai täysihoitoon. Saatte käyttöönne ison ryhmätilan, jossa on mukava kokoontua askartelemaan tai sisäleikkeihin huonon sään sattuessa. Iltaisin on mukava rentoutua ja pitää leirinuotiota kodalla tai nuotiokatoksissa lättyjä tai makkaroita paistellen.

Alueen monet aktiviteetit tarjoavat toimintamahdollisuuksia jopa ilman lisäkustannuksia.

Täysimittainen jalkapallokenttä houkuttelee pallopeleihin, kesäaikaan uimarannalla on kiva viettää aikaa soudellen, uiden ja pelaillen rantalentopalloa, leikkikentällä on aktiviteetteja monen ikäisille. Pelivälineitä saatte käyttöönne vastaanotostamme. Lisäksi alueellamme kiertää pururata, jonka varrella on kota sekä Frisbee-golf rata ja talviaikaan pulkkamäki, joka laskee järven jäälle. Talvella on myös hyvät hiihtomahdollisuudet perinteisellä sekä vapaalla tyylillä - huoneiden läheisyydestä lähtevät ladut 2km, 3km ja 5km.

Kesäaikaan sekä tilauksesta mahdollisuus yksittäisiin tai täysihoitoruokailuihin (aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala) Iltapala on vaihdettavissa makkaran / lettujen paistoon)

 Hinnat/vrk
Yöpymispaketti 28,70€/henkilö
- aamiainen, iltapala

 Puolihoito 42,00€/henkilö
- aamiainen, lounas tai päivällinen, iltapala, sauna 2t

 Täysihoito 50,00€/henkilö
- aamiainen, lounas, välipala, päivällinen, iltapala, sauna 2t

 Ateriat Koululaisryhmille kotiruokalounas tai -päivällinen 9,60€/henkilö.

Hinnat sisältävät majoituksen omin liinavaattein ja pyyhkein, tilat sekä ateriat valitun vaihtoehdon mukaan.

Lisähintaan:
Sauna 2 tuntia 85,00€, uintimahdollisuus
Makkaranpaisto 1,50€/henkilö
Letunpaisto 1,50€/henkilö

 Edut Kun ryhmäkoko vähintään 16 henkeä:
• 1 opettaja sekä kuljettaja ovat vierainamme veloituksetta.
• Opettajille 1-2hh ja kuljettajalle 1h huoneet.
• max. 5 opettajaa/huoltajaa koululaisryhmäryhmähinnoin.
Muut aikuiset/huoltajat: koululaisryhmähinta+10€/henkilö.

Ohjelmapalvelut tilauksesta

Pienemmille oppilaille löytyy varmasti sopivaa tekemistä vapaasti käytettävissänne olevista aktiviteeteistamme, kun taas isompien oppilaiden kanssa voisi kokeilla ehkäpä jotakin hieman vaativampaa ”extreme”-lajia. Ohjattua ohjelmaa on tarjolla luonnon tutkimisesta kalliokiipeilyyn. Olemme laatineet vuosien varrella hyviksi koettuja ja toteutettuja ohjelmia.

Yhteistyökumppaniemme ansiosta voitte tilauksesta hyödyntää monipuolisesti ohjelmapalvelujamme; kalliolaskeutumista retkiruokailuineen, melontaa, kirkkovenesoutua, värikuula- ja jousiammuntaa sekä kaikkea sellaista toimintaa mistä voisi olla hyötyä esimerkiksi uuden koululuokan ryhmäytymisessä. Luokka saadaan hitsattua yhteen ja mikäs sen mukavampaa kuin onnistua yhdessä ja saada elämyksiä.

Toteutamme kokonaisuuden toiveidenne mukaan, joten kysykää tarjous!

Välimatkoja Honkiniemestä:
• Ähtäri Zoo, Panda-talo, Kotieläintila, Flow Park, Hotelli Mesikämmen 19 km
• Keskisen ostoskeskus, Tuuri 35 km
• Duudsonit Activity Park 85 km
• Power Park 118 km

Web Design by